2009. július 19., vasárnap

Menyasszonyi ruhák - Tündéreknek

Találtam egy weboldalt, ahol nagyon különleges menyasszonyi ruhák vannak. Elnara's Medieval Bridal Fashions.Mintha egy mesevilágba csöppentem volna, itt a menyasszonyok tündérek lettek a ruhakölteményekben. Varázslatos színek és anyagok, meseszerű - királylányos szabásvonalak.
Ezeket a képeket nézegetve kicsit fellélegzek: talán végre eljön az egyedi menyasszonyok kora, és véget ér az egyen menyasszonyi ruha divatja. Ha belenézek egy magyar esküvői magazinba, olyan érzésem támad, mintha minden oldalon ugyanazok a ruhák lennének. És ha belelapozok egy másik magyar esküvői magazinba, akkor pedig azt érzem, hogy itt ugyanazok a képek vannak, mint a másik újságban? Na és ráadásképpen jönnek a menyasszonyok hozzám az elképzelésükkel, és ugyanazokat a képeket küldik , amikkel mindenhol találkozom. Mintha nem lenne nekik saját képzeletviláguk. Vagy nem mernek álmodni? Vagy ennyire fontos lenne a divat: hogy nekem is ugyanolyan ruhám legyen, mint az újságban levő tucat?

Ezért külön is megbecsülöm és tisztelem azokat a menyasszonyokat, akiknek saját ötletük, álmuk van. Akik megrajzolgatják az álmaik ruháját. És akik merik viselni a "másmilyent", az egyedit, a különlegeset.

Ezt a tündéres weboldalt is az egyik menyasszonyom (aki tündér:) küldte, és teljesen lenyűgöz a világa. Amúgy is imádom a tündéreket:)
Megjegyzés küldése

Google+

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Add meg az e-mail címed, hogy megkapd a frissítést a postaládádba !

Népszerű bejegyzések