2013. április 23., kedd

Ihletadó: Zuhair Murad

A következő megvarrandó menyecskeruhánkat Zuhair Murad
(weboldala >>> ) 
gyönyörűséges  csupa csipke-csupa fodor ruhája ihlette. 

Annyira beleszerettem ebbe a ruhába, hogy az ehhez hasonló  fazont mindenképpen elkészítjük, ha kell valakinek, ha nem ! 


Azért reménykedem benne, hogy másnak is tetszeni fog - nekem nagyon ♥


És most jöjjön Zuhair Murad ruhájáról több fotó :

A felsőrész áttetsző gyöngyözött csipkéből van, ezt mi azért alábéleljük, nehogy megszólja a násznép az ifjú menyecskét :) Persze ha valaki bevállalós, akkor annak sincs akadálya, hajrá -hajrá!
Itt jól látszik, hogy elől a fodrokból egy spirál van formálva, na ezen biztosan változtatni fogok, mert tapasztalatom szerint ez a legtöbb nőnek nem állna jól. Legyen akkor már inkább szabálytalan, hullám íves.
 Hátulról is gyönyörű:Ezen a fotón látszik igazán, hogy mennyire szép a fűzős hátrész ívelése:

Ugyanez a ruha egy másik modellen fotózva. Bár az előbbi is nagyon szép nő, de azért meg kell vallanom, túl csontos az én ízlésemnek, látszik, hogy éhezik - a valóságos életben nem ez a testalkat a jellemző ;) .
Ő  viszont sokkal életszerűbb alkat, teltebb egy hajszálnyit -  bár még így is csodálatosan karcsú és sovány, de mégis nekem sokkal jobban tetszik :)


A képek forrása: Pinterest

~*~
Boldog vagyok, ha kommentálják a bejegyzéseimet - hálásan kapkodok minden dícséretmorzsa után -  de elviselem az építő jellegű kritikát is - úgyhogy írj nekem ♥Megjegyzés küldése

Google+

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Add meg az e-mail címed, hogy megkapd a frissítést a postaládádba !

Népszerű bejegyzések