2013. szeptember 19., csütörtök

Kedvenc gyöngyös csipke applikációim


"Van értékesebb gyöngyszem annál, amiért még az életét is kockára teszi valaki? Van. A lélek gyöngye. Aki ezt keresi, lemerül a szeretett lény végtelen lélek-óceánjának legmélyére, és ott keresi azt, amiről tudja, hogy az övé, ami rá vár ebben a tiszta, csodálatos óceánban. Lemerül és keres... "
Csitáry-Hock Tamás


Kedvenc csipke applikációim, ezekből (is) lehet választani , rá tudom hímezni őket bármire :)

F2165

F2166

M8298

M8361

Gyöngyözött csipkecsík:


~*~

... és köszönöm, hogy benéztél :)

Gyöngyök és enyhe káosz

" A napok sorát fűzd fel egy nyakékre. Minden egyes nap egy újabb gyöngyszem lesz ékszereden. A csiszolatlan gyöngyöket finoman illeszd egymáshoz, hogy kezed nyomán ragyogjanak csöndes, békés fénnyel. Mintha ékszerészmester volnál, aki különös gyöngysorok alkotására született - így éld az életed."
Hioszi Tatiosz


Nekiláttam a gyöngyeim szétválogatásának, ami nem is olyan könnyű feladat, mint amilyennek látszik, hiszen a műhelybe szállítás során össze-vissza borult minden. Azt hiszem, jóval tovább fog tartani a műhely berendezése, mint amire számítottam ... :) Mondjuk az is lehet, hogy inkább csinálok egy harci rendet, és majd szépen sorban , minden nap egy kicsit válogatok is.Végül egy édes kis kép, amit köszönetként hoztam a sok kedves köszöntő levélért, amit a névnapomra kaptam ♥


Szeretet és nagy ölelés :)

                                                                                                   Dia           
  ~*~
... és köszönöm, hogy benéztél :)

Google+

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Add meg az e-mail címed, hogy megkapd a frissítést a postaládádba !

Népszerű bejegyzések