2008. november 29., szombat

Ez nagyon édes !

Minden esküvőn ott vannak. Sürögnek, forognak, és folyton figyelni kell rájuk valakinek. Cipelik a fátylat, az uszályt, virágszirmokat szórnak, és segédkezni szeretnének mindenben. Ők akarják először megkóstolni a tortát, és ha nem figyelünk, sikerül is nekik ...

Imádnivalóak, ahogyan királylányruhájukban tündökölnek, és angyali boldogsággal tudják magukról, hogy ők szebbek még a menyasszonynál is!

Mégis úgy gondolom, hogy akkor cselekszünk helyesen, ha a gyerekeket egy profi gyermekfelügyelőre bízzuk. Így biztosak lehetünk abban, hogy gyermekünk jó helyen van, élvezni fogja az esküvőt, hiszen egy jó gyermekfelügyelő gondoskodik a szórakoztatásukról.

... és  nem beszélve arról, hogy felszabadultan szórakozhatnak a vendégek is, mert azért valljuk be, hogy egy anya gondolatai mindig a gyermeke körül forognak:-)

Tudok néhány céget javasolni, akik felkészültek arra, hogy az esküvő helyszínére kitelepülve szakszerűen vigyázzanak a szemünk fényére:

Ákombákom Esküvői gyermekfelügyelet
Esküvői Gyereksarok
Babaklub.com 
Happy Mammy
még több a menyasszony.lap.hu oldalán található >>>

 

Azért nagyon kíváncsi lennék néhány konkrét véleményre, tapasztalatra :-)

1 megjegyzés:

Petra írta...

Szia Dia!

Nem gondoltam, hogy "megint talalkozunk" :-)
Nekem tavaly volt az esküvöm, es téged hívtalak fel, abroncs ügyben...nem lényeges. :-)
Az esküvönk a visszajelzesek alapján szerencsére pazar lett, mondjuk gondoskodtam rola, hogy egyedi legyen: vonatozva szaxofonozik a menyasszony a sajat 3fös csak emiatt összeallt zenekaraval, hastancos lep fel (baratnöm), büvész, aki már mentalista (szinten egy haverom), es sorolhatnam :-)
A vendégek többsége azt kérdezte tölünk, hogy mikor lesz a következö buli :-)
A férjem egy dologba szólt csak bele: ne legyenek gyerekek az esküvön.
Ugyan lett belöle megsértödés, (akkor én se jövök, ha a 2 éves gyerekem nem jöhet) de mi olyan jól éreztük magunkat, hogy bizony egyaltalan nem bánom!
Nem sikítoztak, nem rohangásztak, nem verték be semmilyüket, nem fáradtak el, nem nyafiztak és a szülök se azt lesték: mit csinál, hol van stb.:)
Azok a szülök, akik eljöttek, de nem hozták a picurkákat, végre ki tudtak kapcsolódni és buliztak egy jót. Sokan mondták, hogy jót tett nekik ez az egy este "egyedüllét". :-)
Biztosan vannak, akik ezt el sem tudjak képzelni, de szerencsére nálunk jól sült el.
Üdv,
Petra

ui: a blogodra pedig most (sajnos) a magas vérnyomásom miatt bukkantam rá :(

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Add meg az e-mail címed, hogy megkapd a frissítést a postaládádba !

Népszerű bejegyzések