2013. november 16., szombat

Egy cica, két cica, száz cica, jaj! :)

"Hello Kitty a japán Sanrio vállalat legismertebb mesefigurája. A fehér macska jellegzetessége, hogy a bal fülében mindig egy masnit vagy más hasonló díszt visel, és a rajzfilmsorozatot kivéve mindig hiányzik a szája.... Kitty azért kapott angol nevet (Kitty White), mert születése idején a brit kultúra népszerű volt a japán lányok körében. Keresztnevét állítólag Alice egyik macskájáról kapta, Lewis Carroll Alice tükörországban című mesekönyvéből – valójában a „kitty” = cica (angolul).
Hello Kitty világa tele van barátokkal és családtagokkal. 2004 óta még saját macskája is van, Charmmy Kitty, és egy hörcsöge, Sugar. Charmmy Kitty-t a történet szerint édesapjától, George White-tól kapta születésnapjára, Sugart pedig a barátjától, Dear Danieltől. Charmmy külsőre nagyon hasonlít Hello Kitty-re, de több macskás tulajdonsága van... "
/wikipedia/





Ez most Krisztinek készült, a cica fülei között nyílás van, itt lehet a papírzsepit, vagy jegyzetet, puskát, stb. bármilyen apróságot belerejteni. 

Mivel sorban érkeznek az igények, ezért igyekszem mindenkinek minél hamarabb elkészíteni :) Ha szeretnétek hasonlót, dobjatok egy emailt ( diana.eskuvo@gmail.com ) .

Szeretet és nagy ölelés :)

                                                                                                   Dia           
  ~*~
... és köszönöm, hogy benéztél !

Ja, és ne feledd: 

a  TE  kommented - az én jutalmam :) 

Nincsenek megjegyzések:

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Népszerű bejegyzések