2014. december 8., hétfő

Műhely és szalon - Tóth Milán fotóival

A Fundamenta magazinban szerepel az Évivel közös műhelyünk, és egy jó kis cikk rólunk. A fotókat Milán ennek kapcsán készítette nálunk - és szerintem csodálatosan mutatja be a műhelyt és a szalont . 
Fotók :Tóth Milán - Px7 fotóműterem

" Mi más titkos világot alkotunk. Helyet, mely csak szépséggel van tele."
/Egy gésa emlékiratai c. film/


 "Az Őrangyalok Boltjába nem lehet bemenni, besóhajtani lehet csak nekik, ITT TESSÉK BESÓHAJTANI, ki van írva, akkor azt ők meghallgatják, a kötést, horgolást leteszik, és máris indulnak, ha kell. Ha meg nem kell, szerintük, akkor nyugodtan horgolnak, kötnek tovább."
Mosonyi Aliz

A fotel, ami idősebb nálam. Már kicsi gyermekkoromban is ebben ücsörögtem, ezer emlék fűz hozzá - most méltó helyre került 

 "Egy napszak alatt tudok változni. Felébredek, vagyok ez a személy. Aztán, amikor aludni megyek, már biztosan tudom, hogy másvalaki vagyok. Legtöbbször nem tudom, ki vagyok. Mintha ott lenne a tegnap, a ma és a holnap, mind egy szobában."
/Bob Dylan életei c. film/
Pontosan ezt érzem én is ebben a szobában - együtt a múlt, a jelen és a jövő ...


 Van , amikor kitúrnak a székemről , de ez is egy jó dolog... most itt éppen egy barátnőm ügyködik szorgalmasan :)


 Főszereplő a maci :)


Csak jelzem, ha esetleg nem látszana jól : nálunk még a függönyön is fátylak lógnak - hosszú, gyöngyös fátylak ...


Kellett egy üzenőtábla az asztalom fölé, mert annyi apró cetlim van, amire folyton firkálgatok, és csak kallódnak mindenfelé ... ( Bővebben a szösszenet itt >>> )


Ruhák, és ismét a maci ...Hangulat


 Ezt a tükröst nagyon szeretem, magam festegettem le a kedvenc elefántcsont színemre.

Csipkék, gyöngyök, apró kis szépségek - ez az életem Csendélet a szekrényemenA munkám. Újra széppé varázsolni a régit, életet lehelni a megfáradt anyagokba, csipkékbe.


"Mindig csodákra vártam, mint apró gyermek, hogy egyszer igaz legyen, amit mesélnek nekem, hogy lássam az angyalokat és a tündéreket, hogy kicsiny mackócskám életre keljen és dörmögve táncoljon, s hozzám dörgölőddzék, ha mindenki elhagy is. Mindig csodákra vártam! És most is, minden este úgy fekszem le, mint aki reggel talán egy más életben, más emberek közt ébred, és csak ámuldozik majd, hogy mily keserves, mily nyomasztó volt az álma."  /Végh György/


Ez az a hely, ami a munkahelyünk - ahol jó dolgozni is, és csak úgy lenni is ...

Nincsenek megjegyzések:

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Add meg az e-mail címed, hogy megkapd a frissítést a postaládádba !

Népszerű bejegyzések